Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria municipiului Chişinău, colindată de sute de copii

   2737

În preajma sărbătorilor de iarnă, de Crăciun şi Anul Nou, angajaţii Primăriei municipiului Chişinău şi consilierii din cadrul Consiliului Municipal Chişinău s-au bucurat să primească vizita primilor copii sau cete de colindători veniţi la colindat.

Astfel, un grup de elevi din cadrul Liceului Teoretic „Ion şi Doina Aldea Teodorovici", dar şi copiii Ansamblului Folcloric „Crizantema" au venit astăzi în şedinţa Consiliului Municipal Chişinău, unde au cântat şi i-au încântat pe cei prezenți cu minunate colinde și cântece specifice sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, echipa Primăriei municipiului Chişinău, în frunte cu primarul general interimar, Silvia Radu şi viceprimarul capitalei, Ruslan Codreanu, au fost bucuroşi să primească în dar colindele interpretate de elevii Liceelor „Nicolae Iorga" şi „Gheorghe Asachi", dar şi de colectivul Ansamblului „Flacăra Speranţei".

În total, pe parcursul zilei de astăzi au trecut pragul instituţiei peste 200 de copii. Pentru a răsplăti efortul colindătorilor, din partea Primăriei municipiului Chişinău fiecare copil a primit câte un cadou.