• vezi mai mult
  HRAMUL CHIȘINĂULUI 2018 în imagini   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Programul manifestărilor cultural - artistice consacrate Hramului oraşului Chişinău   
  Interzicerea folosirii buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităţilor de comerţ ambulant şi staţionare provizorii din Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primarul interimar Silvia Radu, la întâlnire cu copiii din suburbiile Chişinăului

  Primarul interimar Silvia Radu, la întâlnire cu copiii din suburbiile Chişinăului

   19.12.2017    558 Accesări    

  Peste 900 de copii din familii socialmente vulnerabile, care învaţă în şcolile din localităţile din componenţa municipiului Chişinău s-au întâlnit astăzi, 19 decembrie 2017, cu primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu.

  Întâlnirea copiilor cu primarul general al municipiului Chişinău a avut loc în incinta Teatrului „Ginta Latină" şi s-a desfăşurat în contextul sărbătorilor de iarnă, iar micuţii, după ce au recitat poezii, au cântat şi au colindat, au primit daruri de Crăciun. Pe lângă cadouri, copiii au vizionat piesa „O poveste de iarnă".

  În adresarea sa către copii, primarul interimar Silvia Radu a menţionat că „sărbătorile de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou, sunt, în primul rând, sărbătorile copilăriei". „Doar alături de voi, aceşti frumoşi copii, putem simţi pe deplin spiritul şi feeria sărbătorilor de iarnă", a spus Silvia Radu.