Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Chişinăul şi-a aprins luminile de sărbătoare şi a inaugurat Pomul de Crăciun

   2411

Chişinăul a dat start sărbătorilor de iarnă! În Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost inaugurat Pomul de Crăciun şi au fost aprinse luminile de sărbătoare.

Luminiţele de pe bradul de Crăciun din centrul Chişinăului au fost aprinse de primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, alături de un grup de copii din Vadul lui Vodă. „Stimaţi locuitori ai Chişinăului! Astăzi inaugurăm cel mai frumos Pom de Crăciun. Deoarece este bradul vostru, al tuturor. Îmi doresc ca fiecare din noi să ne bucurăm de luminile acestui brad şi de feeria sărbătorilor de iarnă. Cred sincer că sărbătorile de iarnă sunt cele mai aşteptate şi cele mai frumoase sărbători. Vă doresc ca spiritul Crăciunului să ajungă în inima fiecărui locuitor al municipiului Chişinău. Personal consider că oraşul Chişinău merită tot ce este mai bun şi mai frumos. Vă transmit cele mai calde urări cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Crăciun Fericit şi la mulţi ani!", a menţionat în mesajul său primarul Silvia Radu.     

În acest an, sărbătorile de iarnă au început cu un spectacol extraordinar, susţinuţi de cei mai talentaţi copii din municipiul Chişinău, premianţi ai concursurilor şi festivalurilor internaţionale. De asemenea, pe scena din PMAN au urcat vedetele muzicii uşoare şi populare din ţară, printre care: Radu Dolgan, Serj Kuzenkoff, Igor Rusu, Lenuţa Gheorghiţă, Maria Iliuţ, Fraţii Corduneanu şi Formaţia „Megapolis".