Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Modificarea Regulamentului privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău

   1886

Primăria municipiului Chişinău iniţiază consultări publice a proiectului de decizie „Cu privire la modificarea Regulamentului privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău".  

Dezbaterile publice vor avea loc pe data de 14 decembrie 2017, ora 15.00, în Sala de şedinţe a Primăriei Chişinău.

Responsabil de organizarea consultărilor publice asupra proiectului nominalizat este Vadim Brînzaniuc, şef al Direcţiei relaţii publice. Toate propunerile şi sugestiile privind subiectul supus dezbaterilor pot fi expediate la adresa de e-mail: bugetcivil@pmc.md sau la numărul de telefon: (022)-201-708.
 
La eveniment sunt invitate să participe toate persoanele interesate. Participanţii la dezbatere care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de decizie aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

Anunţul privind organizarea consultărilor publice a fost plasat pe pagina web oficială a Primăriei, dar şi pe portalul guvernamental: www.particip.gov.md.  

https://www.chisinau.md/libview.php?l=ro&idc=403&id=20324&t=/Presa/Comunicate-de-presa/ANUNT-privind-organizarea-consultarii-publice-a-proiectului-de-decizie-Cu-privire-la-modificarea-Regulamentului-privind-Bugetul-Civil-in-municipiul-Chisinau