• vezi mai mult
  Program zilnic de întreținere a drumurilor și salubrizare a teritoriului   
  Instruire pentru grupurile de iniţiativă ce vor să depună proiecte prin mecanismul de bugetare participativă în municipiul Chişinău   
  Comercializarea mărţişoarelor pe perioada sărbătorilor de primăvară   
  Schimbarea conducerii ÎM Regia „Autosalubritate”   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Modificarea Regulamentului privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău

  Modificarea Regulamentului privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău

   30.11.2017    166 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău iniţiază consultări publice a proiectului de decizie „Cu privire la modificarea Regulamentului privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău".  

  Dezbaterile publice vor avea loc pe data de 14 decembrie 2017, ora 15.00, în Sala de şedinţe a Primăriei Chişinău.

  Responsabil de organizarea consultărilor publice asupra proiectului nominalizat este Vadim Brînzaniuc, şef al Direcţiei relaţii publice. Toate propunerile şi sugestiile privind subiectul supus dezbaterilor pot fi expediate la adresa de e-mail: bugetcivil@pmc.md sau la numărul de telefon: (022)-201-708.
   
  La eveniment sunt invitate să participe toate persoanele interesate. Participanţii la dezbatere care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de decizie aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

  Anunţul privind organizarea consultărilor publice a fost plasat pe pagina web oficială a Primăriei, dar şi pe portalul guvernamental: www.particip.gov.md.  

  http://chisinau.md/libview.php?l=ro&idc=403&id=20324&t=/Presa/Comunicate-de-presa/ANUNT-privind-organizarea-consultarii-publice-a-proiectului-de-decizie-Cu-privire-la-modificarea-Regulamentului-privind-Bugetul-Civil-in-municipiul-Chisinau