Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Precizări privind costul transportării Pomului de Crăciun

   2432

Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a informaţiilor precum că pentru transportarea bradului ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale, din regiunea Ivano-Frankivsk,Ucraina până la Chişinău, vor fi alocaţi 35 mii lei, Primăria municipiului Chișinău face următoarele precizări.

1.     Administrația publică locală a municipiului Chișinău, prin intermediul Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", a semnat un contract-cadru cu Î.S. „Calea Ferată din Moldova" (CFM), pentru prestarea serviciilor de transport.

2.     Până în acest moment, Primăriei Chişinău nu i-a fost înaintat un preț de către compania de transport, acest lucru urmând a fi făcut în zilele următoare.

3.     În momentul în care va fi stabilit preţul şi CFM va înainta spre plată factura de plată, suma respectivă la fi achitată.

4.     De vreme ce până la această oră nu se știe exact prețul de transportare a bradului, considerăm că informaţiile respective sunt eronate și au scopul de a aduce prejudicii de imagine instituției Primăriei municipiului Chişinău.