• vezi mai mult
  Amenajarea mobilierului urban pe str. Alexandr Pușkin   
  Suspendarea circulației transportului electric pe strada Uzinelor   
  Program zilnic de întreținere a drumurilor și salubrizare a teritoriului   
  Ședinţa extraordinară a Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Conferinţă de presă privind organizarea concursului „Dictare pentru fiecare”

  Conferinţă de presă privind organizarea concursului „Dictare pentru fiecare”

   22.08.2017    545 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău invită mass-media la conferința de presă privind organizarea concursului „Dictare pentru fiecare". Conferința va avea loc miercuri, 23 august 2017, ora 11.00, în Sala Rotundă a Primăriei Chișinău.

  În acest context, informăm opinia publică că sâmbătă, 26 august 2017, ora 11.00, va avea loc tradiționalul concurs „Dictare pentru fiecare". Testarea se va desfășura în incinta Facultății de Litere a Universității de Stat din Moldova (str. Mihail Kogălniceanu, 65, bloc 1).

  „Dictare pentru fiecare" este la a IV-a ediție și se desfășoară anual în preajma sărbătorii Limbii Române. Concursul are scopul de a promova scrierea și exprimarea corectă în limba română, de a sensibiliza publicul larg cu privire la importanța cunoașterii gramaticii românești.

  Evenimentul este organizat de Primăria Chișinău și Facultatea de Litere a USM.

  Participanții care vor scrie testul pe nota 10 vor fi premiați cu câte 1000 de lei, nota 9 - 700 de lei și nota 8 - 500 de lei. Premiile sunt oferite de Primăria Chișinău.

  Detalii pe: www.chisinau.md și pe www.litere.md.