Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Poliţia a reţinut scena Primăriei Chişinău

   2898

Angajaţii Serviciului Poliţiei Rutiere au reţinut camionul care transporta utilajul tehnic necesar pentru montarea scenei, ce urma să fie instalată în scuarul Teatrului de Operă şi Balet. Poliţiştii şi-au motivat decizia de a reţine unitatea de transport prin faptul că şoferul nu avea foaia de parcurs şi au reţinut maşina pe teritoriul Comisariatului de Poliţie Râşcani al municipiului Chişinău. 
Primăria Chişinău a anunţat încă de ieri că astăzi, 25 decembrie 2008, cu începere de la ora 17.00, va organiza un Concert de Crăciun, în scuarul Teatrului de Operă şi Balet. Tot aici a fost amenajat şi Pomul de Crăciun al Primăriei. Deşi iniţial poliţia a interzis amenajarea pomilor, ulterior angajaţii ÎM „Lumteh” au reuşit să-şi îndeplinească obligaţiunile. În cadrul spectacolului de deseară vor răsuna colinde şi cântece de Crăciun, vor evolua vedete ale scenei naţionale: Doina Sulac, Geta Burlacu, Aura, Iurie Sadovnic, Nelly Ciobanu, Adrian Ursu, Natalia Barbu, Catharsis, Ansamblul „Ştefan Vodă”, Surorile Osoianu şi alţii. De asemenea, în seara de Crăciun vor susţine recitaluri Pavel Stratan şi trupa „Snails”. 
Amintim că pe parcursul lunii curente, poliţia a arestat bradul procurat de Primăria Chişinău, după care a confiscat cadourile pe care primarul general Dorin Chirtoacă urma să le ducă elevilor de la un gimnaziu-internat. 
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău