• vezi mai mult
  Situația în Chișinău, ca urmare a condițiilor meteo (ora 14.00)   
  Întâlnirea primarului general interimar, Silvia Radu, cu primarii localităților din componența municipiului   
  Telefoane pentru cazuri urgente privind situația drumurilor   
  Situația în Chișinău, ca urmare a condițiilor meteo (ora 9.00)   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Igor Gamreţki, suspendat din funcţia de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie

  Igor Gamreţki, suspendat din funcţia de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie

   05.07.2017    578 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă despre suspendarea din funcţie a lui Igor Gamreţki, şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, începând cu data de 5 iulie 2017. 

  Potrivit unei dispoziţii a primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, raporturile de serviciu ale lui Igor Gamreţki se suspendă în legătură cu cercetarea sa în cadrul unui dosar penal, până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive. 

  Amintim că Igor Gamreţki a fost iniţial suspendat din funcţie la data de 3 mai a.c., după ce a fost reţinut şi arestat în cadrul unui dosar penal. Ieri, 4 iulie 2017, Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, a anulat dispoziţia primarului general cu privire suspendarea lui Igor Gamreţki din funcţia de şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, iar astăzi Gamreţki revenise la serviciu.