Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lansarea Sistemului de aprovizionare cu apă caldă menajeră cu utilizarea tehnologiilor de energie solară în cadrul Spitalului „Sf. Arhanghel Mihail"

   963

Primăria municipiului Chişinău informează despre lansarea Sistemului de aprovizionare cu apă caldă menajeră cu utilizarea tehnologiilor de energie solară în cadrul Spitalului „Sf. Arhanghel Mihail" din capitală. Proiectul respectiv este o premieră pentru instituțiile medico-sanitare publice din republică şi a fost realizat cu suportul financiar al Fondului pentru eficiență energetică din Republica Moldova. Valoarea proiectului este de circa 6 milioane lei.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc mâine, miercuri, 5 iulie 2017, ora 10.30, în cadrul Spitalului „Sf. Arhanghel Mihail" (str. Sf. Arhanghel Mihail, 38).

De asemenea, mâine, 5 iulie 2017, va avea loc deschiderea Blocului alimentar din cadrul Spitalului „Sf. Arhanghel Mihail", după efectuarea lucrărilor de reparaţie şi modernizare, lucrări efectuate cu suportul Primăriei municipiului Chişinău şi sursele instituţiei medicale.