Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Audieri publice pe tema reformei administrației publice locale și serviciilor publice

   1672

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează prima audiere publică pe subiectul reformei administrației și serviciilor publice, în cadrul căreia se va discuta propunerea de lichidare a Direcţiei agricultură şi alimentaţie și Direcția socio-ecologică a municipiului Chișinău.

Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați vineri, 17 martie 2017, în sala de ședințe nr.15 a Primăriei municipiului Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83. Audierea publică se va desfășura în intervalul de timp 10:00-12:00.

În cadrul audierii publice vor fi discutate și identificate problemele ce țin de reforma administrației și serviciilor publice ale municipiului Chișinău, precum și a comasării și lichidării mai multor direcții ale municipiului ce va reduce din cheltuielile exagerate din bugetul capitalei. După organizarea evenimentului experții IPRE vor elabora o propunere de politică publică, care ulterior va fi promovată și transmisă Consiliului și Primăriei municipiului Chișinău.

Vedeți în continuare Proiectul propunerii de politică publică, care va fi prezentată vineri, 17 martie 2017.