• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Eminescu și Armenească

  Suspendarea traficului rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Eminescu și Armenească

   17.10.2016 10:20    1412 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă că în perioada: 17 octombrie 2016 (ora 05.00) - 18 octombrie 2016 (ora 05.00) va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Eminescu - Armenească, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere.

  Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată pe str. București în ambele direcții.

  Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor. 

  Direcţia Relaţii Publice, 
  Primăria mun. Chişinău