Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general al Chişinăului a primit în audienţă mai mulţi cetăţeni

   3515

În cadrul audienţei, petiţionarii au abordat probleme de ordin personal şi obştesc. De asemenea, persoanele fizice şi juridice au venit cu propuneri concrete pentru soluţionarea unor probleme ce vizează domeniile de activitate a structurilor municipale, cum ar fi transportul public, problema cîinilor vagabonzi, soluţionarea problemelor locative, reparaţia fondului locativ, dar şi alte chestiuni personale.

Primarul general Dorin Chirtoacă a menţionat că toate problemele abordate vor fi soluţionate în cel mai scurt timp, iar în unele cazuri specialiştii din cadrul subdiviziunilor autorităţilor administraţiei publice locale vor examina situaţia şi vor formula propuneri de soluţionare a lor.

Potrivit unei dispoziţii a edilului-şef al Chişinăului, începând cu ziua de astăzi, vineri, 29 iunie 2007, primarul general Dorin Chirtoacă va efectua în fiecare zi de vineri a săptămânii audienţa cetăţenilor. Audienţa locuitorilor va dura pe întreg parcursul zilei, cu întrerupere de la ora 12.00 până la ora 13.00 şi va avea loc în Sala de audienţă a Primăriei Chişinăului, care se află la etajul 1 al instituţiei, intrarea din str. Vlaicu Pârcălab.

Conform prevederilor dispoziţiei primarului general Dorin Chirtoacă, viceprimarii municipiului Chişinău vor primi în audienţă cetăţeni în fiecare zi de luni, cu începere de la ora 14.00. Înscrierea solicitanţilor pentru audienţă la primarul general şi la viceprimari se face în sala de audienţe a Primăriei municipiului Chişinău.

În acelaşi timp, specialiştii Direcţiei corespondenţă, petiţii şi audienţă şi responsabilii din cadrul subdiviziunilor aparatului Primăriei municipiului Chişinău vor efectua audienţa cetăţenilor zilnic, între orele 8.00 - 12.00 şi 13.00 - 17.00.

Responsabil de executarea prevederilor dispoziţiei primarului general Dorin Chirtoacă cu privire la audienţa cetăţenilor a fost desemnat secretarul Consiliului municipal Chişinău, Vladimir Şarban.





Direcţia Relaţii Publice a Primăriei

mun. Chişinău

29.06.2007