Pagina oficială a Municipiului Chișinău

A fost stopată activitatea mai multor agenţieconomici care prestau servicii de alimentaţie publică

   3169

          Având în vedere încălcările depistate în activitatea câtorva agenţi economici, adresările locatarilor privind incomodităţile create în urma funcţionării unor  cafenele, terase de vară sau bufete, dar şi hotărârile Centrului municipal de medicină preventivă, Primăria Chişinăului a dispus următoarea:

          Se suspendă activitatea cafenelei din str. D. Râşcanu, 20/3, care aparţine Întreprinderii individuale „Iacovleva N", secţiei comerciale din incinta magazinului de produse alimentare a SRL „M-Paradis Plus", din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 132, gheretei din Calea Basarabiei, 2, gestionată de SRL „Portohip", pavilionului din str. A. Doga, 35 al SRL „Astru Ceresc", magazinului de produse alimentare din str. A. Hajdeu, 29 al SRL „Larprest", terasei de varp din str. Alexandru cel Bun, 18 a SA „Combinatul Agroindustrial C.P.C.A" şi gheretei persoanei fizice Garaşciuc Valeria, amplasată pe teritoriul pieţei mixte din şos. Hânceşti, 60/4.

          De asemenea, a fost stopată activitatea cafenelei cu terasă de vară din Calea Ieşilor, 16/4, care aparţine SC „marandvic" SRL, bufetului din Calea Ieşilor, 16/1 a Firmei „centrul de afaceri-R" SRL şi magazinului de mărfuri de uz casnic din bd. Decebal, 59 ce aparţine SRL „Simbom AB". Aceste măsuri vor fi aplicate până la perfectarea autorizaţiei de amplasare şi funcţionare sau până la înlăturarea încălcărilor depistate de Centrul municipal de medicină preventivă.

          În acelaşi timp, ţinând cont de petiţiile locatarilor blocurilor locative din str. Pandurilor, 50 şi bd. Decebal, 59, se avertizează conducătorii Firmei deproducţie şi comerţ „Ceza" SRL şi a societăţii comerciale „Lenaria Prim" SRL în vederea respectării ordinii publice în oficiu.

          Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a dispus, totodată, limitarea programului de lucru a bufetului SC „Ingovi" SRL, a magazinului alimentar ce aparţine ÎI „Fandeev-Lochis" şi a secţiei comerciale a „Sanvitcom" SRL. Aceşti agenţi economici sunt amplasaţi pe bd. Decebal, 59, iar măsurile respective au fost luate la solicitarea locatarilor blocului locativ de aici.

 

            Direcţia Relaţii Publice a                                   21.07.2007

            Primăriei mun. Chişinău