Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Portugheze în R. Moldova cu sediul la Bucureşti

   2580

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a avut o întrevedere de lucru cu Excelenţa Sa, Alexandre Vassalo, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Portugheze în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti.

În cadrul întrevederii, oaspetele a adresat primarului capitalei felicitările sale cu ocazia alegerii sale în această funcţie. Părţile au discutat posibilitatea creării unor oportunităţi pentru dezvoltarea businessului portughez  în  Republica Moldova.

Excelenţa Sa a spus că  partea portugheză este interesată de construcţiile publice şi crearea unei bănci cu mai multe filiale. Un argument în alegerea  municipiului Chişinău este faptul că oamenii de afaceri portughezi au 260 întreprinderi în România.

Primarul capitalei a mulţumit pentru felicitările adresate şi a spus că va oferi cât de curând toată informaţia necesară pentru crearea unor oportunităţi de afaceri, interesându-se cum se simt în Portugalia concetăţenii noştri, mulţi dintre care sunt  locuitori ai municipiului.

În aceeaşi zi primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a avut o întrevedere cu Excelenţa Sa, Philippe Roland, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Belgiei în Republica Moldova cu sediul în Bucureşti.

         Direcţia Relaţii Publice a                        26.10.2007

        Primăriei mun. Chişinău