Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Un recital de Paula Seling, cu susţinerea primăriei capitalei, a avut loc ieri la Filarmonica Naţională

   2370

Primăria municipiului Chişinău  a deschis sezonul sărbătorilor de iarnă cu un recital al Paulei Seling, interpretă din România. La concert a participat primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

    Interpreta Paula Seling şi-a exprimat de pe scenă bucuria de a concerta la Chişinău, „unde a fost tratată cu multă bunătate". Ea a rămas plăcut suprinsă că sala de spectacole era arhiplină, iar spectatorii îi recunoşteau cântecele de la primul acord. Pe lângă piesele deja apreciate şi îndrăgite de spectator, Paula Seling şi-a prezentat o piesă nouă „Culeg vise", de pe albumul cu genericul „Pierdut", care urmează să fie lansat în curând.

    Alături de Paula Seling în cadrul spectacolului au evoluat Natalia Barbu, Tamara Costriţchi, Doina Sulac, Valentin Boghean, Marcel Ştefăneţ, Nicoleta Nucă, Mihaela Chisnencu şi Cristina Pintilie. Fiecare dintre artişti au adus câte o jucărie pentru a o dona copiilor în cadrul campaniei de caritate "Bucurii pentru copii", iniţiată recent de către Primărie.

   În cadrul unei conferinţe de presă, care a avut lor ieri cu ocazia evoluării interpretei române la Chişinău, viceprimarul municipiului Chişinău Ana Lucia Culev a declarat că recitalul este un cadou pentru locuitorii capitalei în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae pe stil noi, când, tradiţional, se fac daruri pentru maturi şi copii. 

   Excelenţa Sa, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Republica Moldova, Filip Teodorescu, prezent la concert, a dăruit interpretei în semn de admiraţie pentru creaţia sa un coş cu flori.

Paula Seling este deţinătoarea marelui premiu al Festivalului de la Mamaia din 1997 şi a trofeului "Cerbul de Aur" din 2002.    

          Direcţia Relaţii Publice a                      06.12.2007

          Primăriei mun. Chişinău