Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria Chişinău a acordat ajutor financiar studenţilor orfani

   3165

În preajma sărbătorilor de iarnă, primarul general Dorin Chirtoacă i-a primit pe studenţii orfani care-şi fac studiile în Chişinău. În cursul întâlnirii, edilul capitalei le-a înmânat tinerilor câte un ajutor material în mărime de 500 lei, cadouri de Crăciun şi invitaţii la cinematograful „Flacăra".

Cu acest prilej, Dorin Chirtoacă i-a felicitat pe studenţi cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi An Nou, urându-le succese în activitate, ani mulţi şi cât mai multe clipe frumoase. Primarul general le-a spus tinerilor că pentru a reuşi în viaţă, aceştia au nevoie de mult curaj şi că nu trebuie să cedeze obstacolelor ce le vor întâlni.

De asemenea, autorităţile municipale au organizat pentru tineri un program de colinde şi urături cu participarea ansamblului etnofolcloric condus de interpreta de muzică populară Maria Iliuţ.

Actualmente la evidenţa Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului se află 1300 copii orfani şi rămaşi fără ocrotire părintească, dintre care 115 au atins majoratul şi îşi continuă studiile la diverse instituţii de învăţământ din Chişinău.

          Direcţia Relaţii Publice a                                 25.12.2007

          Primăriei mun. Chişinău