• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Consilierii municipali au adoptat noi tarife pentru deservirea blocurilor din gestiunea ÎMGFL

  Consilierii municipali au adoptat noi tarife pentru deservirea blocurilor din gestiunea ÎMGFL

   27.12.2007 00:00    2054 Accesări    

  În şedinţa extraordinară de astăzi consilierii municipali au adoptat tariful de un leu, pentru un metru pătrat de suprafaţă utilă, pentru deservirea blocurilor gestionate de întreprinderile municipale  de gestionare a fondului locativ.

  Consilieiri au mai adoptat tariful lunar pentru chirie, pentru un metru pătrat de suprafaţă utilă, în mărime de 0,20 lei, care va fi aplicat cetăţenilor care locuiesc în apartamente neprivatizate, apartamente de serviciu, cămine ale fondului locativ din municipiul Chişinău.

  În şedinţa extraordinară a Consiliului municipal de data precedentă aleşii locali au respins majorarea tarifului respectiv pănă la 1,57 lei pentru un metru pătrat.

  De asemenea, consilierii au mai votat listele lucrărilor de bază pentru deservirea, reparaţia şi gestionarea fondului de locuinţe, efectuate din contul vărsămintelor pentru deservirea blocului locativ şi pentru deservirea  tehnică şi reparaţia echipamentelor tehnice din interiorul blocului.

     

            Direcţia Relaţii Publice a                               27 .12.2007

               Primăriei mun. Chişinău