Pagina oficială a Municipiului Chișinău

În Gimnaziul-internat nr. 2 din Chişinăuau sosit „Bucuriile pentru copii”

   5474

În ajunul Noului An, primarul general Dorin Chirtoacă, însoţit de interpreţii Adrian Ursu şi Serj Cuzenkoff, funcţionari din cadrul Primăriei Chişinău şi campionul mondial la box thailandez Ion Şoltoianu au vizitat Gimnaziul-internat nr. 2 din sectorul Botanica. Scopul vizitei a fost de a înmâna copiilor de aici jucării şi cadouri cu prilejul sărbătorilor de iarnă, adunate în cadrul acţiunii de caritate „Bucurii pentru copii!".

Primarul general i-a felicitat pe elevii gimnaziului cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi An Nou, urându-le succese în activitate, ani mulţi şi cât mai multe clipe frumoase. Dorin Chirtoacă a menţionat că prin demararea respectivei acţiuni autorităţile municipale au demonstrat că nu sunt indiferente faţă de durerea celorlalţi şi doresc cu adevărat să aducă o bucurie tuturor copiilor din oraş.

Adrian Ursu şi Serj Cuzencoff au organizat pentru tineri un program de colinde, au dat autografe şi le-au înmânat CD-uri. Aceştia au afirmat că vor reveni în Gimnaziul-Internat nr. 2 de fiecare dată când vor fi solicitaţi.

Acţiunea de caritate „Bucurii pentru copii!", care prevede colectarea jucăriilor pentru copiii din categorii social-vulnerabile, a fost lansată de Primăria Chişinău la începutul lunii decembrie. În cadrul acţiunii, funcţionarii din cadrul autorităţilor administraţiei publice ale municipiului Chişinău şi consilierii municipali au adunat jucării pentru copiii aflaţi în dificultate.

 

          Direcţia Relaţii Publice a                                 28.12.2007

         Primăriei mun. Chişinău