• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Finisarea lucrărilor de reparație capitală a Liceului teoretic „M. Berezovschi”

  Finisarea lucrărilor de reparație capitală a Liceului teoretic „M. Berezovschi”

   20.02.2015 13:00    2583 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă că în această săptămână s-au finisat lucrările de reparaţie capitală a Liceului teoretic cu profil de arte „M. Berezovschi", de pe str. Igor Vieru, 15/2 din sectorul Ciocana. 

  Lucrările la acest obiectiv au demarat în luna octombrie 2013, iar pentru reparaţia capitală a instituţiei de învăţământ preuniversitar din bugetul municipal au fost alocaţi peste 1,8 milioane lei. 

  Din aceste surse, s-au efectuat următoarele lucrări: reparaţia sălii de festivităţi, reparaţia clasei coregrafice, reparaţia sălii sportive şi a încăperilor adiacente, reparaţia WC-urilor de la toate etajele clădirii liceului, reparaţia sistemului de apeduct şi canalizare interioare, reparaţia acoperişului blocurilor de studii „A" şi „B" şi instalat sistemul de semnalizare antiincendiară în sala de festivităţi. De asemenea, în sala de festivităţi a liceului a fost montată cortină şi proiectoare.  

  De menţionat că în cadrul Liceului teoretic cu profil de arte „M. Berezovschi" învaţă peste 1900 de elevi. 
       
  Direcţia Relaţii Publice, 
  Primăria mun. Chişinău