Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Prezentarea autospecialei pentru intervenţii la înălţimi şi stingere a incendiilor

   2701

Primăria municipiului Chişinău invită la prezentarea oficială a autospecialei pentru intervenţii la înălţimi şi stingere a incendiilor, achiziţionată de autorităţile locale pentru Serviciul Situaţii Excepţionale. Autospeciala a fost procurată de la Compania finlandeză „Bronto Skylift", iar din bugetul local au fost alocate în acest scop 25 milioane lei.

Prezentarea va avea loc mâine, sâmbătă, 13 decembrie 2014, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la ora 10.00. La eveniment va participa primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, reprezentanţii Companiei producătoare din Finlanda, „Bronto Skylift" şi ai Serviciului Situaţii Excepţionale.

De asemenea, sâmbătă, la ora 11.00, la blocul de locuinţe din bd. Dacia, 35 (intersecţie cu bd. Cuza Vodă, blocul din preajma Oficiului Stării Civile a sectorului Botanica) va avea loc un exerciţiu demonstrativ de intervenţie a autospecialei la un eventual incendiu, iar reprezentanţii Companiei „Bronto Skylift" vor oferi Instructajul de utilizare a autospecialei.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău