Peste 15 mii de abonamente noi pentru călătoria în transportul public municipal au fost vândute în 3 zile de la începerea comercializării

   1766

Primăria Municipiului Chișinău informează că 15 mii de abonamente noi pentru călătoria în transportul public municipal au fost vândute până în prezent în capitală, inclusiv 12 mii în prima zi de comercializare, după repartizarea în cele 95 de puncte de vânzare de pe teritoriul municipiului.

La prima etapă au fost date în tipar circa 129 de mii de abonamente.

Acest mijloc de plată în transportul public este avantajos pentru călători, fiind valabil pentru troleibuz și pentru autobuz, în oraș și în suburbii. Abonamentul este achiziționat pentru o perioadă de cel puțin o lună (30 de zile), fără a fi necesar de a procura bilet pentru fiecare călătorie.  

Totodată, informăm că la prima etapă pensionarii vor putea călători 3 luni de zile în baza legitimației de pensionar.

Lista punctelor de vânzare a abonamentelor pentru călătoria în transportul public municipal poate fi accesată pe site-ul Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicație https://dgtpcc.md/?page_id=7492, pe site-ul www.rtec.md al Regiei Transport Electric Chișinău, cât și pe site-ul www.autourban.md al Parcului Urban de Autobuze.

Rețeaua de comercializare a abonamentelor urmează să fie extinsă.