În contextul sărbătorilor Ziua Familiei și Ziua Internațională a Copiilor, au fost distribuite beneficiarilor 300 de pachete cu produse alimentare

   1454

Primăria Municipiului Chișinău informează că miercuri au fost distribuite 300 de pachete cu produse alimentare anumitor categorii de beneficiari din oraș, în contextul sărbătorilor Ziua Familiei şi Ziua Internaţională a Copiilor. 100 de colete din întregul lot vor fi transmise la domiciliul persoanelor care nu se pot deplasa.

În total, în perioada curentă, au fost acordate 1500 de pachete cu produse alimentare: familiilor cu copii, persoanelor cu deficiențe de vedere, celor cu deficiențe de auz, persoanelor cu dizabilități, oamenilor în etate.

Ajutorul vine din partea Primăriei Chişinău, cu suportul Agenției Turcești de Colaborare și Coordonare (TIKA) în Republica Moldova.

Prezent la eveniment, Primarul General, Ion Ceban, a declarat că prioritatea numărul unu pentru APL este de a ajuta locuitorii municipiului, pentru ca fiecare cetățean să se simtă membru cu drepturi egale în cadrul comunității.

Totodată, e de menționat că, de rând cu multiplele forme de asistență acordată, Primăria Chișinău va continua să-și concentreze efortul pentru elaborarea, implementarea și punerea în practică a politicilor locale, centrate pe necesitățile oamenilor.