Semnarea scrisorii de intenție privind încheierea unui Acord de cooperare și înfrățire între municipiul Chișinău și județul Hunedoara

   2020

Primarul General, Ion Ceban, împreună cu Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, au semnat joi scrisoarea de intenție privind încheierea unui Acord de cooperare și înfrățire între cele două unități administrativ-teritoriale.

În context, Ion Ceban a menționat că APL Chișinău este interesată de colaborarea în domeniile: economie, comerț, turism, medicină, educație, resurse umane, științe și tehnologie, cultură, arte, sport etc.

Astfel, în perioada următoare, Primăria Chișinău va iniția procedurile necesare pentru încheierea unui Acord de cooperare și înfrățire cu Județul Hunedoara, în vederea derulării activităților și realizarea proiectelor concrete, în beneficiul celor două unități teritorial-administrative.  

În aceeași ordine de idei, Primarul de Chișinău a avut discuții cu membrii Consiliului Județean Hunedoara, în cadrul cărora s-a convenit organizarea de vizite reciproce ale specialiștilor din diverse domenii, pentru schimb de practici.