Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Discuții publice pe marginea proiectului bugetului municipal Chișinău pentru anul 2022

   2326

Primăria municipiului Chișinău a inițiat discuții publice, într-un format larg, pe marginea proiectului bugetului municipal Chișinău, pentru anul 2022, cu reprezentanții fracțiunilor din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC), Preturile de sector, reprezentanții din cadrul suburbiilor, experți în domeniu, asociații profesionale, sectorul asociativ, activiști civici etc.

O primă rundă de dezbateri a avut loc miercuri cu reprezentanții fracțiunii PSRM din CMC. Pentru zilele următoarele sunt programate discuții și cu celelalte fracțiuni și consilieri din cadrul CMC.

De asemenea, de săptămâna viitoare Executivul Primăriei va prezenta proiectul de buget pentru 2022 în fiecare sector. Discuțiile cu cetățenii vor avea loc în incinta preturilor de sector, după un program stabilit.

Tot de săptămâna viitoare, sunt planificate dezbateri, pe marginea principalului document financiar al capitalei cu specialiștii din domeniul economic, cultură, sport, tineret, educație, protecția drepturilor copilului, persoane cu nevoi speciale și transport alternativ.

Proiectele propuse spre implementare în anul 2022, în bugetul planificat, vizează toate domeniile și sectoarele Chișinăului.

24.11.2021 Lista Discutii Buget Municipal by Primăria Chișinău on Scribd