Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Chestionar privind Strategia și Politica dezvoltării turismului în Chișinău pentru anii 2022 – 2027

   1911

Primăria Chișinău informează că în scopul elaborării Strategiei de dezvoltare a turismului în municipiul Chișinău, a fost lansat un chestionar pentru evaluarea obiectivă și amplă a potențialului turistic al capitalei.

Chestionarul a fost elaborat de Direcția generală economie, comerț și turism în comun cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) și este adresat reprezentanților autorităților publice, mediului de afaceri și societății civile.

Formularul cu întrebări poate fi completat până la data de 30 noiembrie 2021. Iar autorii își propun drept scop de a menţiona realizările, constata tendinţele, evidenţia problemele şi a propune prioritaizarea unor direcţii de dezvoltare a domeniului pentru anii 2022– 2027.

Opiniile respondenților vor fi luate în considerare la elaborarea viitoarei Strategiei de dezvoltare a turismului în municipiul Chișinău pentru anii 2022–2027, parte componentă a Planului comun de acțiuni al ANTRIM și Primăria municipiului Chișinău. 

Primăria municipiului Chișinău și Asociația Națională pentru Turism Receptor din Republica Moldova (ANTRIM) au încheiat la 27 februarie 2020 un acord de colaborare în vederea dezvoltării turismului receptor în capitală.