Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General l-a primit în vizită pe vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara

   1498

Primarul General, Ion Ceban a avut astăzi o întrevedere cu vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Ion Bădin, aflat într-o vizită la Chișinău.

În cadrul discuțiilor oficiali au convenit asupra inițierii unor proiecte de colaborare bilaterale dintre cele două municipalități, în special pe domeniile cultură, turism și economie.

Edilul capitalei a menționat că la nivel cultural au fost stabilite relații bilaterale între municipiul Chișinău și județul Hunedoara. „Deja există o colaborare a Teatrului din orașul Deva și Teatrul Municipal „SATIRICUS Ioan Luca Caragiale" și ne vom bucura dacă aceste relații vor continua și vor progresa", declarat Ion Ceban.

Primarul General a reiterat și despre necesitatea de a avea un schimb de experiență la nivelul cadrelor didactice, precum și întrevederi dintre studenții și elevii instituțiilor educaționale din cadrul celor două municipalități.

La rândul său, Ion Bădin l-a invitat pe Ion Ceban să efectueze o vizită de lucru în Județul Hunedoara, pentru a pune bazele unei colaborări oficiale.