Elaborarea dosarului orașului Chișinău pentru participarea în cadrul finalei Concursului „Capitala Europeană a Tineretului"

   2175

Primăria municipiului Chișinău organizează un atelier creativ pentru tineri și reprezentanții sectorului asociativ de profil cu genericul: „Contribuie la elaborarea dosarul orașului Chișinău pentru Concursul „Capitala Europeană a Tineretului". Evenimentul are loc în contextul accederii municipiului Chișinău în finala competiției alături de orașele Ghent (Belgia), Lvov (Ucraina) și Veszprém (Ungaria).

Astfel, cei interesați sunt invitați miercuri, 8 septembrie, a.c., ora 16:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău (str. Petru Zadnipru, 3/2), pentru a dezbate, modifica și îmbunătăți împreună cu reprezentanții Direcției generale educație, tineret și sport și partenerii strategici ai proiectului, structura și conținutul dosarului propus pentru Concursul „Capitala Europeană a Tineretului. Participanții la eveniment urmează să confirme prezența la adresa de e-mail: centru.chisinau@gmail.com.

În anul 2020 municipiul Chișinău a depus dosarul pentru concursul Capitala Europeana a Tineretului 2024, în cadrul lucrărilor Forumului European de Tineret. La data de 09 martie 2021 municipiul Chișinău a fost selectat printre semifinaliștii care urmează să participe la cea de-a doua etapă a competiției, iar la 11 august 2021 municipiul Chișinău a acces în finala competiției alături de orașele Ghent (Belgia), Lvov (Ucraina) și Veszprém (Ungaria). www.youthforum.org/european-youth-capital-2024-shortlisted-cities-revealed