Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General, Ion Ceban, a primit în vizită ambasadoarea Suediei la Chișinău

   1610

Primarul General, Ion Ceban, a primit astăzi în vizită pe E.S. Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Anna Lyberg, care își încheie mandatul în Republica Moldova.

În cadrul discuţiilor părțile au recapitulat aspectele de cooperare pe care le are Primăria Chișinău cu Ambasada Suediei.

Edilul capitalei a mulțumit pentru colaborarea frumoasă și sprijinul acordat de-a lungul timpului de către misiunea diplomatică, menționând despre intenția municipalității de a implementa la Chișinău proiecte comune pe domeniile de dezvoltare a turismului, cultură, business, comerț etc.

Totodată, Ion Ceban a comunicat diplomatului suedez despre inițiativa Primăriei de a organiza Forumul Investițional Chișinău, care se va desfășura în luna octombrie, curent. La eveniment urmează să participe reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, partenerii de dezvoltare, investitori, precum și reprezentanții orașelor înfrățite și partenere.

Pe final discuțiilor, Primarul General, i-a urat mult succes Excelenței Sale, Anna Lyberg și a reiterat deschiderea municipalității pentru a continua proiectele menite să valorifice potențialul de dezvoltare a Chișinăului.