Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Un nou maraton de vaccinare la Palatul Republicii, cu disponibilitatea vaccinului Sputnik V

   2431

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 26 iunie 2021, la Palatul Republicii, între orele 07:00-22:00, va fi organizat un nou maraton de vaccinare antiCOVID-19, cu disponibilitatea serului Sputnik V. De asemenea, la eveniment va fi posibilă vaccinarea și cu Astra Zeneca, Sinovac și Sinofarm.

Precizăm că locul de așteptare pentru oamenii sosiți la maratonul de imunizare urmează a fi organizat din strada N. Iorga, intersecție cu str. București, astfel ca cetățenii să se poată adăposti la umbra copacilor.

În context, Primarul General, Ion Ceban, a informat că autoritățile au decis în comun cu Ministerul Sănătății și Protecției Sociale, să fie organizat un nou maraton, pentru ca toți cei care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 cu respectivul vaccin, să aibă această posibilitate.

 „Vrem să depășim situațiile de genul: că nu s-a știut de disponibilitatea unuia sau altui ser în policlinici. Totodată, îndemn cetățenii să nu se înscrie în diferite liste, pentru că va fi un rând unic, după principiul: primul venit-primul servit", a specificat Ion Ceban.

Organizatorii maratonului de imunizare antiCOVID-19 vor pune la dispoziția oamenilor apă potabilă, scaune, corturi și WC-uri ecologice. De asemenea, zona de așteptare va fi securizată de forțele de ordine.