Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program zilnic privind lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din capitală

   2144

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil vor executa pe parcursul zilei de vineri, 25 iunie, a.c., lucrări de asfaltare în sectorul Ciocana și pe căile de acces spre localitățile suburbane.

Astfel, muncitorii Î.M. Regia „EXDRUPO” vor interveni prin lucrări de plombare a porțiunilor degradate a carosabilului de pe străzile: M. Sadoveanu, Meșterul Manole, a drumului de acces în comuna Trușeni, precum și spre instituția de învățământ din Str. N. Zelinski, 26/3. De asemenea, pe Str. A. Donici și Str. Zamolxe va fi așternut ultimul strat de asfalt în cadrul lucrărilor de amenajare a străzilor, iar pe Str. Vissarion Belinski vor continua lucrările de montare a bordurilor.

În paralel sunt desfășurate și lucrări de lichidare a situațiilor de avariere de pe carosabil prin metoda de injectare a betonului asfaltic pe străzile: Mitropolit Dosoftei și Mesager.

Totodată, pe parcursul nopții, drumarii au aplicat marcajul rutier pe Șos. Hâncești.

În context, serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția pentru reparația drumarilor sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.