Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Remedierea neconformităților depistate pe str. Albișoara

   1642

Primăria municipiului Chișinău informează că cheltuielile pentru remedierea neconformităților, depistate după asfaltarea străzii Albișoara, vor fi suportate integral de către antreprenorul care a realizat lucrările.

Conform obligațiunilor contractuale, în prezent, compania de construcție a drumurilor desfășoară lucrări de înlăturare a defectelor depistate, în urma verificărilor pe teren de către reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor, antreprenor și municipalitate.

Astfel, pe parcursul zilei de joi, sunt executate lucrări de frezare a ultimului tronson de carosabil degradat, în preajma str. P. Rareș, după care urmează a fi asfaltată porțiunea decopertată. Concomitent, sunt remediate neconformitățile depistate la toate accesele, în perimetrul străzilor P. Zaikin - P. Rareș.

În context, Primarul General, Ion Ceban, a menționat că în rezultatul ședințelor organizatorice la acest subiect, s-a luat decizia ca antreprenorul să remedieze o suprafață mai mare de 3000 m² planificați ca urmare a constatării comisiei de recepție.  

După finalizarea lucrărilor de asfaltare, în perioada următoare, este planificată aplicarea marcajului rutier.