Inspectarea proiectelor de infrastructură aflate în proces de reabilitare din sectorul Râșcani

   1960

Reprezentanții executivului Primăriei Chișinău continuă vizitele de monitorizare a proiectelor aflate în desfășurare din sectoarele capitalei. Astfel, pe parcursul zilei de marți, viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, alături de reprezentanții serviciilor municipale, a inspectat obiectivele de infrastructură aflate în proces de reabilitare din sectorul Râșcani.

Grupul de lucru din cadrul municipalități a efectuat vizite de documentare pe adresele unde sunt executate lucrări de renovare: reabilitarea aleii din bd. Gr. Vieru unde se vor realiza lucrări de pavare și amenajare; amenajarea Scuarului din strada N. Dimo (Şipca); renovarea Parcului ,,Dumitru Râşcanu”; suplimentarea numărului pilonilor de iluminat și conectarea camerelor video la Complexul Memorial "Feciorilor Patriei - Sfânta Amintire"; finalizarea lucrărilor de reparație a trecerii subterane din preajma Circului, instalarea sistemului de irigare în scuarul ,,Mezon”, reabilitarea scuarului Răzeșilor din str. Doina.

De asemenea, au fost inițiate lucrări de reparație a curților de blocuri în sectorul Râșcani. În prezent se lucrează la accesele în curţi din str. M. Costin în perimetrul bd. Moscova - str. N. Dimo.

Amintim că, pe parcursul săptămânii curente, reprezentanții executivului Primăriei, vor inspecta toate sectoarele capitalei, unde sunt în desfășurare proiecte de infrastructură și amenajare a spațiilor publice, finanțate din bani municipali sau prin contribuția agenţilor economici.