Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Inspectarea obiectivelor de infrastructură aflate în proces de reabilitare din sectorul Botanica

   1945

Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban a efectuat luni o vizită de informare și documentare la obiectivele de infrastructură aflate în proces de renovare din sectorul Botanica al capitalei. Pe teren edilul a fost însoțit de pretorul de sector și de responsabili ai subdiviziunilor municipale de profil.

Ilie Ceban a fost informat de reprezentanții preturii despre stadiul de implementare a proiectelor, calitatea și gradul de executare a lucrărilor, conform termenilor stabiliți.

În context, viceprimarul capitalei a solicitat responsabililor municipali să monitorizeze strict toate proiectele de amenajare a spațiilor publice finanțate din bugetul municipal, astfel ca cetățenii să beneficieze de zone de agrement moderne pentru recreere.

E de menționat că, în prezent la nivelul sectorului Botanica, sunt în desfășurare următoarele proiecte: renovarea scuarului din str. Sarmizegetusa; amenajarea scuarului în memoria participanților la lichidarea consecințelor catastrofei de la Cernobîl, extinderea zonelor de sport din parcul „Valea Trandafirilor", amenajarea străzii Teilor, amenajarea unui scuar din str. Valea Crucii, 24, precum și amenajarea unui scuar din str. Șoseaua Muncești, 242.  

Amintim că, pe parcursul săptămânii curente, reprezentanții executivului Primăriei, vor inspecta sectoarele capitalei, unde sunt în desfășurare proiecte de infrastructură și amenajare a spațiilor publice, finanțate din bani municipali sau prin contribuția agenţilor economici.