Traninguri internaționale online pe tema prevenirii cruzimii față de animale

   3244

Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de 24 și 27 februarie 2021, în capitală vor fi desfășurate două webinare internaționale online, unde va fi abordat subiectul prevenirii cruzimii față de animale. Evenimentele sunt organizate de ONG „Societatea Umană", Secția pentru Controlul și Protecția Animalelor în municipiul Chișinău, din cadrul Direcției Generale Locativ Comunale și Amenajare, Ministerul Afacerilor Interne a Republicii Moldova și organizațiile britanice Hidden-in-Sight și Naturewatch Foundation.

Primul webinar va avea loc la 24 februarie, între orele 10:00 - 15:00 și este adresat colaboratorilor poliției, ANSA și Secția pentru Controlul și Protecția Animalelor din municipiul Chișinău.

Al doilea webinar, cu tema „Cum stabilim o colaborare eficientă între forțele de ordine, activiști și voluntari", va avea loc pe data de 27 februarie, între orele 17:00 - 20:00 și este adresat ONG-urilor, voluntarilor și activiștilor.

Link-ul pentru înregistrare: https://fb.me/e/hAdOwpQHJ

Moderatorul webinarelor va fi Mark Rendell, expert și președinte al Naturewatch Foundation și Hidden-in-Sight, fost ofițer de poliție, cu o vastă experiență în investigarea cazurilor grave de crimă organizată și peste 8 ani de experiență în investigarea crimelor legate de animale.

Webinarele vor fi asigurate cu traducere în limba română și rusă.

Pentru detalii puteți contacta:

Reprezentant Secția de Control și Protecție a Animalelor, Karl Luganov: 079069421;