Pagina oficială a Municipiului Chișinău

APL Chișinău cheamă reprezentanții sectorului asociativ să participe la elaborarea noului MENIU-MODEL vară-toamnă, pentru copii din grădinițe

   2650

Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău face apel către reprezentanții societății civile, interesați de activitatea instituțiilor de învățământ preșcolar, să participe la elaborarea noului MENIU-MODEL vară-toamnă al IET din capitală.

Documentul este întocmit de Direcția generală educație, tineret și sport (DGETS), iar ulterior meniul este coordonat cu Centrul de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Astfel, subdiviziunea municipală de profil invită reprezentanții societății civile la colaborare, în vederea elaborării noului „MENIU-MODEL, vară-toamnă", pentru a asigura în continuare o alimentație de calitate în instituțiile preșcolare și o dezvoltare armonioasă a copiilor din Chișinău.

Persoanele interesate, reprezentanți ai sectorului asociativ, activiști civici etc., sunt invitate să înainteze propunerile lor în perioada: 01.03.2021- 01.05.2021, pe adresa de e-mail alimentatie.dgets2020@gmail.com, sau la tel. (022) 235-296. Persoană de contact: Coralia Babcenco.

Meniul-model se  întocmeşte  de 2 ori pe an, pentru perioada iarnă - primăvară şi vară-toamnă, în conformitate cu prevederile meniului-model recomandat de Ministerul Sănătăţii, prin ordinul MS nr. 638 din 12.08.2016, cu privire la implementarea Recomandărilor pentru un regim alimentar sănătos şi activitate adecvată în instituţiile de învăţământ.