Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Persoana care a vandalizat expoziția de fotografii dedicată medicilor din prima linie, de pe panourile pentru ziare din str. A. Pușkin, a fost identificată

   2018

Primăria municipiului Chișinău informează că forțele de ordine au identificat o persoană care a vandalizat expoziția foto cu medicii din prima linie, în lupta cu infecția COVID-19, amenajată pe panourile pentru ziare din str. A. Pușkin.

Individul este locuitor al capitalei, în vârstă de 30 de ani și urmează să fie sancționat penal pentru acte de huliganism. Acesta riscă o amendă în mărime de la 27500 la 52500 lei, sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau pedeapsă cu închisoare cu termen de până la 3 ani.

APL Chișinău atenționează că obiectivele recent reabilitate se află sub supraveghere video, astfel că răufăcătorii care vor atenta la bunurile publice: prin acțiuni de vandalizare sau furturi pe proprietatea municipală, vor fi atrase la răspundere.

Amintim că expoziția de fotografii cu medicii din prima linie a fost inaugurată de Hramul orașului, iar pe 3 decembrie 2020 a fost vandalizată.