Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Municipalitatea a acordat diplome de onoare angajaților Direcției de poliție a municipiului Chișinău

   2227

Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, a oferit diplome de onoare ale Primăriei Chișinău polițiștilor din cadrul Direcției de poliție a municipiului Chișinău. Evenimentul a fost organizat în semn de recunoștință pentru buna colaborare între cele două instituții și implicarea activă a forțelor de ordine pentru soluționarea problemelor din oraș. 

Prezent la eveniment, Ilie Ceban a mulțumit polițiștilor pentru munca plină de abnegație și dedicație în activitatea lor cotidiană. „Datorită deschiderii și aportului dumneavoastră, locuitorii și oaspeții capitaliei se pot bucura de un climat de siguranță", a declarat Ilie Ceban.

Amintim că la începutul lunii septembrie, Primăria municipiului Chișinău și Ministerul Afacerilor Interne au stabilit o nouă colaborare la nivel instituțional privind gestionarea problemelor de actualitate din capitală.

E de menționat că problemele curente, care necesită implicarea reprezentanților poliției deopotrivă cu serviciile municipale de profil, se referă la: securizarea și dirijarea circulației rutiere în preajma instituțiilor educaționale; soluționarea  ambuteiajelor din trafic; dirijarea circulației rutiere în preajma şantierelor de construcție și a sectoarelor de drum aflate în reparaţie; asigurarea ordinii publice şi combaterea comerţului ambulant stradal; construcțiile ilegale etc.