Municipalitatea urmează să desemneze câștigătorul licitației pentru achiziționarea lotului de 100 de autobuze pentru Chișinău

   1836

Primăria municipiului Chișinău informează că grupul de lucru din cadrul municipalității responsabil de evaluarea ofertelor licitației privind achiziționarea lotului de 100 de autobuze pentru capitală, urmează să desemneze în perioada imediat următoare compania câștigătoare. Deschiderea ofertelor licitației a avut loc la 10 septembrie, curent.

În context, primarul general, Ion Ceban, a ținut să menționeze că grupul de lucru a analizat toate propunerile din partea companiilor producătoare MAZ, BMC, ISUZU, OTOCAR și urmează să anunțe cea mai bună ofertă reieșind din raportul preț și calitate.

„Mizez pe faptul că noile autobuze vor fi livrate cât mai curând la Chișinău. Astfel, să eliminăm problemele care există de ani de zile în domeniul transportului public, iar locuitorii capitalei și ai suburbiilor să beneficieze de servicii calitative de transport”, a menționat edilul capitalei.

Municipalitatea a elaborat caietul de sarcini, iar la finele lunii iulie, cuent, a lansat concursul public privind achiziționarea a 100 de autobuze pentru îmbunătățirea serviciului municipal de transport pasageri. Suma prevăzută pentru lotul de unități noi este de 270 milioane de lei. Deschiderea ofertelor licitației a avut loc la 10 septembrie, curent.