Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program de activități distractive pentru zilele de week-end, în zona de sub podul de la Telecentru

   1975

Primăria municipului Chișinău informează că în perioada 19 - 20 septembrie, a.c. (ora 10:00 - 18:00), în zona de sub podul din cartierul Telecentru (intersecția străzii Miorița cu șoseaua Hâncești), va avea loc un program cu activități tematice diverse destinat locuitorilor și vizitatorilor capitalei. 

Pe durata desfășurării evenimentelor, în cele două zile de weekend, traficul în zonă va fi restircționat.

Astfel, chișinăuienii și oaspeții capitalei sunt invitați să participe la concursuri de desen pe asfalt pentru copii, expoziții, zone de relaxare, demonstrații ale membrilor Federaţiei de ciclism din Republica Moldova, dar și a celor pasionați de skateboard și role.

Totodată, sâmbătă, începând cu ora 19:30, vizitatorii vor avea posibilitatea de a urmări un spectacol de foc și lumină.

Primarul general, Ion Ceban, a precizat că în funcție de interesul pe care-l va avea comunitatea față de astfel de evenimete, municipalitatea va diversifica programul de activități în zonă. „Ne propunem să transformăm capitala într-un loc în care cetățenii sa se relaxeze și să se simtă bine alături de cei dragi", a declarta edilul capitalei.

Menționăm că organizatorii vor asigura desfășurarea activităților cu respectarea măsurilor de prevenire şi diminuare a răspândirii virusului COVID-19. 

Amintim că recent pereții de sub podul din cartierul Telecentru au fost picatați în cadrul campaniei naționale de relansare a turismului intern #NeamPornit. Picture murală reprezintă o simbioză dintre identitatea vizuală a campaniei bazată pe brandul de țară - „Pomul Vieții" și flora/fauna inclusă în Cartea Roșie a Moldovei.