Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Organizarea iarmaroacelor școlărești – 2020

   2139

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 26.08.2020 – 30.08.2020, în preajma CC „Zity Mall” din Calea Ieșilor, 8, se va desfășura un iarmaroc școlăresc, cu program zilnic de lucru: 10:00-20:00. O dispoziție în acest sens a fost semnată joi de primarul general, Ion Ceban.

Organizatorul târgului este un centru internațional de expoziții, care va asigura respectarea măsurilor privind controlul infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora să nu depășească cifra de 49 de persoane.

Totodată, în perioada: 25.08.2020-06.09.2020, vor fi organizate iarmaroace cu mărfuri  pentru școală în sectoarele municipiului Chișinău. Preturile vor stabili locurile pentru târgurile respective, programul de activitate, sortimentul de mărfuri, conform tematicii și vor elibera autorizații de funcționare agenților economici de profil.  

La rândul lor, titularii de autorizații vor asigura, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Amintim că primarul general, Ion Ceban, a solicitat Direcției educație, tineret și sport și administrației instituțiilor școlare din municipiului Chișinău ca până la data de 20 august a.c., informațiile cu privire la programul după care va activa fiecare instituție de învățământ să fie făcut public.