Chișinăul este deschis pentru colaborare cu municipiul Iași din România

   2055

Primarl general, Ion Ceban, menține legătura cu omologul său din Iași, România. Mihai Chirica i-a transmis recent un mesaj edilului capitalei, care, la rândul său, i-a mulțumit pentru deschidere și pentru sprijinul acordat în această perioadă, marcată de criza pandemică, prin care trece întreaga omenire.

„Pentru orașele noastre este importantă menținerea unui dialog constructiv între instituții, iar Primăria Iași a arătat că este un prieten bun și în situații mai complicate. Pe viitor ne propunem o colaborare productivă pe diverse aspecte, care știu că vor avea sorți de izbândă. Suntem deschiși pentru dialog, pentru dezvoltarea comunităților noastre. Mult succes în continuare!", se spune în mesajul de răspuns al lui Ion Ceban.

În context, primarul de Chișinău a ținut să remarce că ajutorul oferit recent de municipiul Iași, în valoare de 200 mii de roni, au fost de ajutor în prevenirea răspândirii și combaterea infecției COVID-19, în capitală. Din acești bani au fost procurate echipamente pentru spitalele municipale. Ion Ceban a mulțumit primarului de Iași, din numele locuitorilor municipiului pentru gestul de ajutor.