1200 lecții video încărcate pe platforma digitală educatieonline.md

   2524

Primăria Chişinău informează că biblioteca online a platformei de învăţare „educatieonline.md" conține 1200 de lecții video, peste 500 de suporturi didactice și 260 de cărți digitale, care sunt încărcate și stocate în biblioteca digitală. Cursurile reprezintă materia de studiu ce urmează să fie predată până la sfârșitul anului de învățământ 2019-2020, conform curriculumului național.

Informaţii în acest sens au fost prezentate în cadrul şedinţei operative a serviciilor municipale de viceprimarul, Angela Cutasevici.

Lecţiile online pot fi accesate și pe canalele de Youtube și sunt difuzate prin intermediul a 3 operatori de televiziune IPTV (Moldtelecom, Starnet și Arax), precum și în grilele de emisie a 13 radiodifuzorilor cu acoperire națională.

De asemenea, informațiile despre cele mai recente actualizări ale platformei „Educație Online", pot fi urmărite și pe rețelele de socializare: Facebook, Odnoklassniki, VKontakte sau Instagram. 

Cursurile la disciplinele școlare, pentru elevii claselor: I - XII, profil real și umanist, sunt realizate în limbile română și rusă. Durata unei lecții este de 15 minute.

E de menționat că în perioada 28 aprilie - 6 mai, a.c., platforma educatieonline.md a fost accesată de peste 20 de mii de persoane.