Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general a vizitat Î.M. Regia „AUTOSALUBRITATE”

   1965

Primarul general, Ion Ceban, însoțit de viceprimarul Ilie Ceban, a întreprins astăzi o vizită de lucru la Î.M. Regia „AUTOSALUBRITATE".

Întreprinderea a împlinit, recent, 75 de ani de la fondare, iar cu acest prilej, primarul capitalei le-a urat succese și răbdare angajaților Regiei, în munca lor deloc ușoară, dar necesară locuitorilor Chișinăului.

Anterior, Ion Ceban a dispus acordarea de prime muncitorilor Î.M. Regia „AUTOSALUBRITATE", iar astăzi angajații își vor ridica banii.

În contextul mesajului de felicitate adresat lucrătorilor de la „AUTOSALUBRITATE", primarul general a ținut să remarce că administrația publică locală este la curent cu problemele cu care se confruntă subdiviziunile structurale și întreprinderile municipale, astfel că se depune efort pentru a avea grijă de oamenii care activează în cadrul entităților structurale și a regiilor municipale, astfel ca angajații să-și primească salariile la timp și să activeze în condiții bune de muncă.

De asemenea, edilul capitalei a chemat toți șefii de subdiviziuni să realizeze toate acțiunile conform competenților vizavi de respectarea muncii angajaților din subordine.

Î.M. Regia „AUTOSALUBRITATE" a fost fondată la 5 februarie 1945. Regia prestează servicii de colectare și transportare a deșeurilor menajere, stocarea acestora și întreținerea permanentă a poligonului municipal.