Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Intervenţia serviciilor municipale pentru lichidarea consecinţelor vântului puternic de noaptea trecută

   1762

Primăria municipiului Chişinău informează că la ora actuală, în capitală nu sunt străzi sau trotuare blocate din cauza copacilor și crengilor doborâte, ca urmare a vântului puternic din noaptea de miercuri spre joi. Serviciile municipale continuă intervenția pe adresele unde sunt înregistrate situații problematice.

Astfel, pe parcursul nopții, muncitorii de la Î.M ,,Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", au intervenit pe 11 adrese. De asemenea, s-a intervenit și la intersecţia străzilor Eugen Coca - Ion Neculce şi str. N. Testemiţanu, 22/2 din capitală, unde au fost afectate liniile electrice.

Menționăm că serviciile municipale sunt regim de alertă pentru a interveni la necesitate, în contextul menținerii codului galben de schimbare bruscă a vremii pe parcursul zilei de astăzi.

Municipalitatea îndemnă locuitorii capitalei să fie vigilenți, să nu-și parcheze automobilele sub copaci și să nu blocheze accesul în curțile de bloc. În caz de înregistrare a situațiilor problematice, ca urmare a condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.