Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier din strada Columna în perimetrul străzilor Sfatul Țării - str. Tricolorului și str. V. Alecsandri - str. Bulgară

   2285

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 21 - 27 ianuarie, a.c., va fi suspendat traficul rutier pe str. Columna, tronsonul str. Sfatul Țării - str. Tricolorului. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din str. Columna, circulația rutelor municipale de microbuz pe perioada efectuării lucrărilor va fi organizată după cum urmează:

Rutele nr. 108 și nr. 135:

Tur - de pe str. Columna pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare, pe traseul stabilit.

Retur - pe traseul stabilit.

Rutele nr. 166, nr. 171, nr. 174:

Tur -  de pe str. Vasile Alecsandri pe str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Columna și în continuare, pe traseul stabilit

Retur - pe traseul stabilit.

Ruta nr. 192:

Tur - de pe st. Columna pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Tighina și în continuare, pe traseul stabilit.

Retur - pe traseul stabilit.

Rutele nr. 130, nr. 148, nr. 134, nr. 132:

Tur - de pe strada Vasile Alecsandri pe str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz 131:

Tur - de pe str. Sfântul Gheorghe pe str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit

Rutele nr. 152 și nr. 162:

Tur - de pe str. Columna pe str. Alexandr Pușkin, str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit.

De asemenea, începând cu data de 22.01.2020 până pe data de 26.01.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Columna, în perimetrul străzilor V. Alecsandri și Bulgară. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

Circulația rutelor municipale de microbuz pe perioada efectuării lucrărilor va fi organizată după cum urmează:

Rutele nr. 108 și 135:

Tur -  de pe str. Mitropolit Dosoftei pe str. Tricolorului, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Retur - pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.