Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General a convocat o ședință operativă cu managerii subdiviziunilor municipale

   2171

În contextul preluării atribuțiilor, Primarul General, Ion Ceban, a avut o ședința operativă cu managerii subdiviziunilor municipale.

„Stimați colegi, ne cunoaștem, practic cu toți dintre Dvs., dar nu în calitatea mea de Primar General al municipiului Chișinău. Este importantă această transformare a mea și vreau să vă asigur că iau foarte în serios mandatul de Primar. Mi-am luat angajamente în fața chișinăuienilor, angajamente reale și voi fi insistent în realizarea lor", a spus edilul-șef la începutul ședinței.

Ion Ceban a ținut să menționeze că gestionarea Chișinăului este lucru de echipă și că mizează deplin pe fiecare dintre conducători, pe experiența și înțelepciunea lor și că scopul comun al tuturor este de a moderniza Chișinăul și a presta servicii mai bune locuitorilor municipiului.

Primarul a solicitat managerilor să pregătească note informative, cu enunțarea priorităților pentru perioada următoare, problemele acute care cu care se confruntă și indicatorii de performanță, după care consideră că trebuie să fie evaluată eficiența activității structurilor municipale.

„Haideți, împreună, să găsim căile prin care creștem eficiența structurilor Primăriei și a întreprinderilor municipale - și în etapa a doua să trecem la modernizarea Chișinăului", a fost îndemnul Edilului către șefii subdiviziunilor municipale.