Pagina oficială a Municipiului Chișinău

La Chișinău s-a desfășurat acțiunea de salubrizare a teritoriului pe Calea Basarabiei și strada Varnița

   2442

Primăria municipiului Chișinău informează că în cadrul acțiunii de salubrizare desfășurate joi, 17 octombrie 2019, în adiacentul de pe Calea Basarabiei și strada Varnița, au participat circa 1000 de persoane. Timp de patru ore, serviciile municipale de profil, în comun cu reprezentanții Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului din Moldova și agenții economici din preajmă, au colectat circa 300 tone de deșeuri.

De asemenea, concomitent cu salubrizarea celor două artere de circulație, în cadrul acțiunii de joi s-a intervenit la colectarea plasticului, a deșeurilor vegetale, precum și cele din construcții, din preajma albiei râului Bâc, în perimetrul străzilor Ismail și Lunca Bâcului.

Administrația publică locală Chișinău aduce mulţumiri elevilor/studenților și agenților economici care activează în zonă, pentru implicare activă în acţiunea de curăţenie, alături de angajaţii serviciilor municipale de salubrizare.

Menționăm că în cadrul acțiunii de salubrizare a albiei râului Bâc din ziua de joi, 17 octombrie a.c, desfășurate în contextul Campaniei de salubrizare de toamnă, au fost implicate 37 unități de tehnică specializată și evacuate 78 de curse de deșeuri.