Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Dezbateri publice: „Modificarea Regulamentului privind întreţinerea animalelor de companie cu şi fără stăpân din municipiul Chişinău” şi a Regulamentul privind capturarea, transportarea, evidenţa şi îngrijirea câinilor şi a pisicilor fără s...

Dezbateri publice: „Modificarea Regulamentului privind întreţinerea animalelor de companie cu şi fără stăpân din municipiul Chişinău” şi a Regulamentul privind capturarea, transportarea, evidenţa şi îngrijirea câinilor şi a pisicilor fără supraveghere şi fără stăpân din municipiul Chişinău”

   1392

Direcția generală locativ - comunală și amenajare iniţiază dezbateri publice la tema: „Introducerea de noi modificări și propuneri la „Regulamentul privind întreţinerea animalelor de companie cu şi fără stăpân din municipiul Chişinău" şi „Regulamentul privind capturarea, transportarea, evidenţa şi îngrijirea câinilor şi a pisicilor fără supraveghere şi fără stăpân din municipiul Chişinău".

Evenimentul va avea loc marți, 15 octombrie 2019, ora 18.00, în Sala de Ședințe a Consiliului Municipal Chișinău.

Propunerile care urmează a fi suspuse dezbaterilor publice pot fi expediate până la data de 14 octombrie 2019, pe adresa electronică: regulament.22decembrie@gmail.com.

La dezbateri publice sunt invitaţi reprezentanţii subdiviziunilor municipale, preturilor de sector, membri ai fracțiunilor din Consiliul municipal Chișinău, specialiști în domeniu şi reprezentanţi ai societăţii civile.  

Participanţii la dezbatere care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de decizie aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

Fișiere anexate: Modificări regulamente