Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mesajul primarului general interimar, Adrian Talmaci, cu prilejul începerii noului an școlar 2019-2020

   2054

Stimaţi profesori, părinți, dragi elevi!

 

Prima zi de septembrie este asociată de fiecare dintre noi cu debutul unui nou an școlar și unor noi experiențe de cunoaștere. Acest început este prilej de bucurie și de emoție pentru elevi, părinți și profesori care pășesc pragul școlii cu entuziasm și proiecte ambițioase.

          Cu toții cunoaștem că o societate educată este o societate puternică. De calitatea educației depinde nu doar reușita fiecărui cetățean în parte, ci și evoluția istorică a unei țări.

Stimați Profesori, Dumneavoastră Vă revine misiunea nobilă de a crea și modela caracterele generațiilor de mâine. În acest context, permiteți-ne să reafirmăm respectul și recunoștința pentru dedicația și responsabilitatea enormă pe care o manifestați în actul educațional în condițiile provocărilor actuale.

Vă mulțumim pentru profesionalism și contribuția adusă la perpetuarea valorilor naționale și general-umane.

Stimați părinți, Vă mulțumim pentru efortul constant pe care îl depuneți în susținerea parcursului educațional al copiilor dumneavoastră și vă îndemnăm să contribuiți în continuare la consolidarea parteneriatului școală-familie.

Dragi elevi, Vă dorim perseverență, curiozitate nemărginită și performanțe școlare. Fie ca toată munca voastră să determine asumarea limitelor și depășirea lor, iar provocările de astăzi să devină oportunitățile de mâine în creșterea voastră personală.

          Tuturor celor implicaţi în sistemul educaţional Vă dorim sănătate, activitate rodnică, inspirație, un an şcolar cu multe împliniri și realizări frumoase!

Cu respect, 

Adrian TALMACI

Primar General interimar

Chişinău, 1 septembrie 2019