Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Evoluția lucrărilor de reparație curentă a străzilor din capitală

   1800

Primăria municipiului Chişinău informează că luni, 19 august a.c. au început lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe str. Constantin Vârnav și str. Socoleni din capitală.

În prezent, drumarii execută lucrări de pregătire pentru așternerea noul strat de asfalt, prin frezarea părții carosabile degradate și demontarea bordurilor vechi. Suprafața totală care urmează a fi reabilitată pe cele două artere menționate constituie 11200 m² de drum, iar costul lucrărilor este de 3,5 milioane lei.

De asemenea, din 26 august, a.c., intră în renovare și un tronson al străzii Doina, în perimetrul str. Socoleni - cimitirul „Sfântul Lazăr”. Lucrările vor fi executate de Î.M. Regia „Exdrupo" și constau în frezarea și asfaltarea integrală a stratului de uzură, precum și reabilitarea trotuarelor și a bordurilor.

Activitățile enunțate fac parte din Programul municipal de reabilitare a infrastructurii rutiere pe anul 2019. În perioada curentă sunt în reparație următoarele străzi: Studenților, sectorul Râșcani și str. N. Zelinski, sectorul Botanica.